Интериорен дизайн

Във фирма Арт грес ще изготвим проект на Вашата баня, съобразен с Вашите предпочитания. Ще намерим най-функционалното и естетически издържано решение, отговарящо на посочените от Вас изисквания. За тази цел са необходими няколко условия:

1)да посетите нашия шоурум и с помощта на нашите консултанти да изберете всички материали и санитария, с които искате да изпълним проекта;

2)да ни предоставите или скица с разпределение и размери на помещението, или архитектурна подложка, в случай че раполагате с такава.

След като вече разполагат с тази информация, нашите дизайнери ще изготвят четири на брой реалистични 3D изгледа на помещението. Така ще можете да видите как точно ще изглеждат материалите конкретно във Вашето помещение. В случай, че одобрите проекта, ще Ви изготвим оферта с количества, квадтатури и цени на материалите, както и цялостно обзавеждане на банята. Разполагайки с тази информация, Вие ще имате възможност да реализирате проекта точно по начина, по който е бил визуализиран.

Изборът на дизайн на Вашата баня е трудно решение. Често се случва нашите клиенти да се колебаят между различни материали и да се затрудняват в своя избор. В някои случаи, след като дизайнът е бил решен и проектът е вече визуализиран, клиентът променя решението си и избира други материали. Ние се стараем да бъдем максимално гъвкави в такива цитуации и Ви предлагаме опция-доплащане на нов проект.

Платен проект

Във фирма Арт Грес работят дизайнери и архитекти, които биха могли да разработят подробен реалистичен проект за Вас.
В този случай проектът се състои от две фази: идеен проект и работен проект.

1) ИДЕЕН ПРОЕКТ- В него ние ще пречупим нашите идеи през Вашите виждания, за да получим проект, който отговаря на Вашата същност и разбирания. Ние ще заснемем точните размери на обекта, тъй като винаги има разлика между архитектурните чертежи и обекта в действителност. Ще поговорим с Вас, за да разберем какви предпочитания имате, какви чисто функционални извиквания поставяте, защото те са изключително важни за проекта, както и какви цветове и стилове харесвате. Ще направим окончателно разпределение и когато то е одобрено от Вас, ще продължим към следващия етап.

Тук ще изготвим своите предложения за дизайна, цветовите решения, санитарията, мебелите, осветлението и всички други детайли, свързани с общата визия на обекта. Така ще видите нещата в цялост и ще си ги представите нагледно. Ще ги обсъдим, за да решим какво да остане и какво може да променим. В крайна сметка стигаме до вариант, който е точно за Вас. Всяко нещо, което залагаме в идейния проект е действително.Ние знаем как да го направим или от къде да се закупи. Това е изключително важно, за да може да гарантираме, че този проект ще бъде реализиран. След като сме уточнили с Вас идейния проект, ние ще Ви предложим работен проект.

2) РАБОТЕН ПРОЕКТ- Той включва планове, които да бъдат подавани към подизпълнители, майстори, производители и т.н. Ние подаваме всички необходими схеми за осъществяване на проекта и Ви даваме цени. Работният проект се състои от следните части: електро инсталация, ВиК инсталация, чертежи за елементи от гипсокартон, план настилка, разгъвки на стени, детайли. Като част от работния проект Ви предлагаме и авторски надзор, което ще гарантира в максимална степен прецизното изпълнение на всеки детайл.

Наем машини

АРТГРЕС ви предлага наем на машини от Италянската марка RAIMOND За обработка на голями плочи с размер до 3200х1600. Комплектът включва: свали PDF
Предлага се и монтаж ако плочите са закупени от АРТГРЕС.

Raimondi